Hondenschool

Hondenschool Dinja heeft als motto,
Zorg en plezier voor mens en dier.” 

Werkwijze

Bij Hondenschool Dinja wordt er gewerkt volgens de positieve trainingsmethode. Hiermee wordt bedoeld dat gewenst gedrag zo veel mogelijk uitgelokt en beloond wordt. Daarentegen wordt ongewenst gedrag zoveel mogelijk genegeerd of omgebogen naar gewenst gedrag. 

Om een begeleiding zo goed mogelijk op maat aan te kunnen bieden werkt hondenschool Dinja één op één. 

Niet iedere pup is hetzelfde, ook niet iedere geadopteerde hond zowel vanuit Nederland of het buitenland heeft dezelfde start kunnen maken. De positieve band tussen eigenaar en hond staat binnen de begeleiding centraal. Daarnaast het inzicht in het gedrag van de hond en welke invloed wij als eigenaar hierop hebben.

Er zijn diverse redenen waarom mensen een hond in huis nemen. De meest voorkomende reden is dat een hond gezelligheid en plezier brengt. 

Sport en Spel

Plezier en gezelligheid komt binnen hondenschool Dinja naar voren binnen de sport en spel lessen, en andere activiteiten die georganiseerd worden.

Tarieven

Begeleiding op maat individueel.
De begeleiding wordt aan huis (of andere gewenste plek) verzorgd.
Tarief € 35,- voor 45 minuten. (met uitloop tot een uur)

Sport en Spel groepslessen van april t/m oktober.
Tarief € 50,- voor 5 lessen. (maximaal 6 weken geldig)

Werkgebied

Het werkgebied van Hondenschool Dinja is Leidschendam, Voorburg, Voorschoten en omstreken.

Contact

Heeft u interesse in een individuele begeleiding op maat, dan kunt u contact opnemen met Ingrid Schouten.

Laatste Recensie

Truusje

Foto niet beschikbaar

Truusje werd wat onzeker, na 2 jaar Corona en 1 jaar van operaties van mijzelf.
Na drie slechte jaren gaat ook haar maatje Katrientje (king Charles) ook nog dood. Al deze ervaringen (en dingen die allemaal anders gingen dan normaal) zorgden ervoor dat ze onzeker werd en wat grommerig naar andere honden en vooral ook naar mannen.
Contact gezocht met Ingrid voor advies !
Had al eerder met Truusje bij haar een cursus speuren gevolgd. Nu na 3 keer aanwezig te zijn bij de cursus sport en spel bemerk ik al dat het gedrag van Truusje begint te veranderen. Volg ook trouw de adviezen van Ingrid op. Hoop zo te bereiken dat Truusje weer wat zekerder wordt. Want voor mij is ze de liefste hond die er is. Mijn maatje.

Henriëtte - 2022