Hondenschool

Hondenschool Dinja heeft als motto,
Zorg en plezier voor mens en dier.” 

Werkwijze

Bij Hondenschool Dinja wordt er gewerkt volgens de positieve trainingsmethode. Hiermee wordt bedoeld dat gewenst gedrag zo veel mogelijk uitgelokt en beloond wordt. Daarentegen wordt ongewenst gedrag zoveel mogelijk genegeerd of omgebogen naar gewenst gedrag. 

Om een begeleiding zo goed mogelijk op maat aan te kunnen bieden werkt hondenschool Dinja één op één. 

Niet iedere pup is hetzelfde, ook niet iedere geadopteerde hond zowel vanuit Nederland of het buitenland heeft dezelfde start kunnen maken. De positieve band tussen eigenaar en hond staat binnen de begeleiding centraal. Daarnaast het inzicht in het gedrag van de hond en welke invloed wij als eigenaar hierop hebben.

Er zijn diverse redenen waarom mensen een hond in huis nemen. De meest voorkomende reden is dat een hond gezelligheid en plezier brengt. 

Sport en Spel

Plezier en gezelligheid komt binnen hondenschool Dinja naar voren binnen de sport en spel lessen, en andere activiteiten die georganiseerd worden.

Tarieven

Begeleiding op maat individueel.
De begeleiding wordt aan huis (of andere gewenste plek) verzorgd.
Tarief € 40,- voor 45 minuten. (met uitloop tot een uur)

Sport en Spel groepslessen van april t/m oktober.
Tarief € 55,- voor 5 lessen. (maximaal 6 weken geldig)

Werkgebied

Het werkgebied van Hondenschool Dinja is Leidschendam, Voorburg, Voorschoten en omstreken.

Contact

Heeft u interesse in een individuele begeleiding op maat, dan kunt u contact opnemen met Ingrid Schouten.

Laatste Recensie

Sofie

Foto niet beschikbaar

We zijn heel blij met de tips van Ingrid, op een heel ontspannen manier geeft ze eenvoudige uit te voeren tips en uitleg over het opvoeden van onze pup Sofie. Ze is 1 maal bij ons thuis geweest maar ik merk al na enkele weken dat Sofie het begrijpt en beter luistert. Vooral fijn dat ze nu vaak vrij snel naar me terug komt als ik haar tijdens het loslopen naar me toe roep.

Dank je Ingrid 👍🏻

Barbara - 2024