Alle Recensies

Laat u overtuigen.
Lees hier mijn recensies.

Truusje

Foto niet beschikbaar

Truusje werd wat onzeker, na 2 jaar Corona en 1 jaar van operaties van mijzelf.
Na drie slechte jaren gaat ook haar maatje Katrientje (king Charles) ook nog dood. Al deze ervaringen (en dingen die allemaal anders gingen dan normaal) zorgden ervoor dat ze onzeker werd en wat grommerig naar andere honden en vooral ook naar mannen.
Contact gezocht met Ingrid voor advies !
Had al eerder met Truusje bij haar een cursus speuren gevolgd. Nu na 3 keer aanwezig te zijn bij de cursus sport en spel bemerk ik al dat het gedrag van Truusje begint te veranderen. Volg ook trouw de adviezen van Ingrid op. Hoop zo te bereiken dat Truusje weer wat zekerder wordt. Want voor mij is ze de liefste hond die er is. Mijn maatje.

Henri√ętte - 2022

Laila

Foto niet beschikbaar

Onze Laila is heel blij met Ingrid van Hondenschool Dinja.
Ook wij hebben veel geleerd van Ingrid. Haar geduld en training is super. Vooral hebben wij als laatste veel gehad aan haar adviezen met betrekking tot Laila en onze kleinzoon.
Wij bevelen hondenschool Dinja zeker aan.

Liesje - 2022

Pebbels

Foto niet beschikbaar

Meerdere cursussen en trainingen gevolgd bij Hondenschool Dinja. Bij sport en spel staat er elke week een ander parcour. Heel leuk en altijd veel plezier voor hond en eigenaar. Gericht op positief belonen en op de band tussen eigenaar en hond wat ik erg belangrijk vind. Aangezien Ingrid ook gedragsadviseur is kun je ook terecht bij gedragsproblemen met je hond. Ze denkt altijd mee en als een oplossing niet werkt probeert ze altijd naar een andere oplossing te zoeken. Superfijne en leuke hondenschool.

Shirley - 2022

Jantje

Foto niet beschikbaar

De training en begeleiding van Ingrid zijn een bron van plezier voor mij en mijn hond. Haar speelse methodes en scherp oog voor hondengedrag, met respect voor het ras en de aard van het baasje, heb ik gemist bij de verschillende Kynologische clubs. Ik verheug mij op het volgende seizoen 'Sport en Spel' met mijn Welsh corgi Cardigan.

Hiltje - 2021

Uw hond

Foto niet beschikbaar

Deel uw ervaringen met hondenschool Dinja. U helpt hiermee (nieuwe) hondenbezitters bij het maken van hun keuze.

Schrijf uw recensie

Uw naam